fbpx Over Garage Lavrijsen: samen ‘Slim Vooruit’

Over ons

Garage Lavrijsen gaat ‘Slim Vooruit’

Garage Lavrijsen bouwt verder op haar rijke historie én kijkt vooruit: 

-Tegenwoordig worden garages almaar grootschaliger en anoniemer. Niks daarvan bij Garage Lavrijsen. In ons warm familiebedrijf ervaar je altijd een persoonlijke aanpak

-Aan de andere kant beseffen we natuurlijk dat de wereld in sneltempo verandert. Als middelgrote, wendbare organisatie volgt Garage Lavrijsen de mobiliteitstrends dan ook op de voet. Of het nu gaat over aankoop, onderhoud of herstelling: samen gaan we … slim vooruit. 
 

De geschiedenis van Garage Lavrijsen

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Garage Lavrijsen? Wij vertellen het verhaal aan de hand van enkele scharniermomenten: 

 • 1929: Garage Lavrijsen wordt opgericht door Jules Lavrijsen, vader van Carlo en grootvader van Jules. De garage opent de deuren aan de Diestseweg in Geel, in de nabijheid van de Markt. 
   
 • 1952: Garage Lavrijsen wordt de allereerste DAF-dealer in België. DAF, afkorting van Doorne's Automobiel Fabriek, was toen al een gerenommeerde vrachtwagenfabrikant. Vandaag is het nog steeds de marktleider. 
   
 • 1962: zoon Carlo Lavrijsen beslist om het DAF-gamma aan te vullen met Peugeot-personenwagens.  
   
 • 1969: Garage Lavrijsen verhuist naar de huidige locatie aan de Molseweg in Geel. Carlo Lavrijsen neemt de fakkel als zaakvoerder over. 
   
 • 1979: de Peugeot-afdeling krijgt een aparte showroom en werkplaats.


   
 • 1992: niet alleen de carrosserie-afdeling wordt vernieuwd, ook het bestuur krijgt versterking. Huidig zaakvoerder Jules Lavrijsen (junior) maakt zijn opwachting als bestuurder. 
   
 • 2007: Garage Lavrijsen verdeelt voortaan ook de Amerikaanse merken Chrysler, Jeep en Dodge. 
   
 • 2014: Lavrijsen bouwt een nieuwe DAF-garage en breidt de werkplaats uit. Het complex is 1.700 m2 groot en telt 9 poorten, een showroom, een diagnosestraat en een wasstraat. Garage Lavrijsen is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf van een 45-tal medewerkers. 
   
 • 2018: we snijden een nieuw hoofdstuk aan in de rijke geschiedenis van Garage Lavrijsen. Vanuit de toekomstvisie ‘Slim Vooruit’ verkopen we voortaan, naast Peugeot, ook andere merken (bv. Citroën, DS, ...). Bovendien tref je in onze showroom nu ook jonge tweedehandswagens aan
   
 • 2019: Garage Lavrijsen wordt verdeler van Mitsubishi.

 

Een bezoek brengen aan Garage Lavrijsen? Maak hier dadelijk een afspraak

 

Bekijk hier onze privacyverklaring.

Bekijk hier onze beleidsverklaring inzake kwaliteit & milieu.