Mobiliteit – totaaloplossing

Garage Lavrijsen: jouw mobiliteitsoplossing in de Kempen

Een wagen of bestelwagen huren? Een wagen leasen? Of een onderhoudscontract afsluiten? Garage Lavrijsen is jouw mobiliteitsoplossing in de Kempen. 

Lavrijsen is al sinds 1929 actief als garage in de Kempen (-> hyperlink naar ‘over ons’). Sinds 1 januari 2018 is er een nieuw tijdperk aangebroken, binnen de toekomstvisie ‘Slim Vooruit’. Als je slim vooruitgaat, schakel je een extra mobiliteitsoplossing in wanneer dat nodig is. Garage Lavrijsen is daarbij jouw mobiliteitspartner bij uitstek in de Kempen. Dit zijn onze mobiliteitsoplossingen: 

  • een auto huren: ga je op verlof naar het zuiden of de bergen, heb je plots nood aan vervoer of staat je eigen auto in panne? Huur dan een wagen voor een korte periode (maximum één maand)
  • een bestelwagen huren: een uitzonderlijk transport of een plotse stroom aan bestellingen? Geen paniek, huur een bestelwagen op jouw maat. 
  • een onderhoudscontract afsluiten: als je een onderhoudscontract afsluit, dan rij je zorgeloos en hou je de onderhoudsfactuur perfect onder controle. Klik hier om info op te vragen over een onderhoudscontract (-> linken naar een mailadres, of hebben we hier meer info over?)
  • leasing:

    *leasing is een vorm van financiering die bedrijven vaak gebruiken. Zowel financiële leasing (financiering van de aankoopprijs) als operationele leasing (all-in financiering van de aankoopprijs én het onderhoud, de verzekering, …)

    *Tegenwoordig maakt ook ‘private leasing’ opgang (leasing voor particulieren)

Contacteer onze verkoper voor alle vragen over leasing.

Heb je permanent een wagen nodig? Kijk dan eens naar ons uitgebreid aanbod personenwagens